Οι Στόχοι μας

Η ποιότητα, η δημιουργικότητα, ο σχεδιασμός, η έρευνα και οι καινοτόμες ιδέες είναι το προέχον και σημαντικό για την «Γράψας ΑΒΕΕ»

Από το 1930 υπηρετούμε τα αιτήματα των πελατών προωθώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα συμβουλευτικής, σχεδιασμού και παραγωγής που εξασφαλίζει:
  • Απαράμιλλη ποιότητα προϊόντων.
  • Άμεσο , δυναμικό και ευέλικτο σέρβις.
  • Διαρκή έρευνα, μέσα από τις εξελισσόμενες απαιτήσεις της μόδας και των τεχνολογικών εφαρμογών.
  • Αδιάκοπη ενημέρωση και βελτίωση των διοικητικών πρακτικών.
  • Παραγωγή προϊόντων με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.
  • Εξειδικευμένο προσωπικό στην διάθεσή του πελάτη.

Εδώ και 90 χρόνια επενδύουμε συνεχώς στην παραγωγή νέων και προωθημένων προϊόντων που συναντούν τις ανάγκες σας, στην ετικέτα και τα αξεσουάρ και υποστηρίζουν την υψηλή αναγνωρισιμότητα και αξιοπιστία.

Αν είναι κανόνας ότι το σήμα είναι το θεμελιώδες στρατηγικό εργαλείο της εταιρείας μέσα στον ανταγωνιστικό κόσμο του marketing, τότε ο ρόλος της «Γράψας ΑΒΕΕ» δεν είναι μόνο να κατασκευάζει ετικέτες αλλά επίσης να μελετά, να δημιουργεί και να προτείνει εργαλεία εταιρικής ταυτότητας, βασικό στοιχείο στην μεγιστοποίηση της αξίας που το σήμα επιθυμεί να επικοινωνήσει στο κοινό.

Αυτά τα εργαλεία που επεξεργάζεται η «Γράψας» ενισχύουν την θέση του σήματος (ή logo) και ανοίγουν δρόμους ώστε το σήμα να διακρίνεται και να ξεχωρίζει σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον marketing, ανάμεσα στους ανταγωνιστές. Με μεγάλο σεβασμό τα προϊόντα μας προβάλλουν την εικόνα που ο πελάτης προωθεί. Εξασφαλίζουν την μέγιστη αναγνωρισιμότητα του λογότυπου που χρησιμοποιείται από τον πελάτη και κατοχυρώνουν την αξιοπιστία του.

Grapsas Logo

Παραγωγή & Showroom
Ολυμπιονικών 18 & Χελμού
152 35 Βριλήσσια, Αθήνα

Τηλ.: 210 8044250
210 8032907
210 6131865

Fax: 210 8042543

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.