Σχεδιασμός

Η ετικέτα είναι η ταυτότητα του προϊόντος - εναρμονίζεται, προσδιορίζει, εξειδικεύει & φωτογραφίζει το προϊόν

Το ατελιέ μας μαζί με τους ταλαντούχους τεχνικούς και γραφίστες μας με γνώση και μακροχρόνια εμπειρία είναι σε θέση να βελτιώσουν, να εξελίξουν και να υποστηρίξουν την εικόνα σας.

Ανταποκρινόμενοι στις εξελίξεις της μόδας, πριν γίνουν επικρατούσα τάση και συνεκτιμώντας τις αλλαγές που συντελούνται στην αγορά, σας εξασφαλίζουμε ότι νεότερο και πρώτη υλη υπάρχει, δημιουργώντας έτσι νέα προϊόντα που ικανοποιούν νέες ανάγκες. Συνεργαζόμαστε στενά με το δημιουργικό της εταιρείας σας προκειμένου να εκφράσουμε πιο εύστοχα και αποτελεσματικά την αναγνωρισιμότητα του σήματος της εταιρείας.

Δεν είμαστε απλώς ο προμηθευτής, άλλα ο δραστήριος και στενός συνεργάτης που πασχίζει για να παραχθεί με επιτυχία η εικόνα που από κοινού στοχεύουμε. Συνεργαζόμενοι μαζί μας εξασφαλίζετε έναν συνεργάτη που νοιάζεται για κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια της ετικέτας που θα αποτελέσει όχι ένα αξεσουάρ, αλλά ένα εργαλείο προώθησης των προϊόντων σας.

Το σχεδιαστικό μας τμήμα μπορεί να υποστηρίξει ολοκληρωμένη πρόταση όσον αφορά την ετικέτα. Η ετικέτα είναι η ταυτότητα του προϊόντος – εναρμονίζεται, προσδιορίζει, εξειδικεύει, και φωτογραφίζει το προϊόν . Η ετικέτα είναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

Grapsas Logo

Παραγωγή & Showroom
Ολυμπιονικών 18 & Χελμού
152 35 Βριλήσσια, Αθήνα

Τηλ.: 210 8044250
210 8032907
210 6131865

Fax: 210 8042543

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.