Η Εταιρεία

90 χρόνια διαδρομής - Συσσωρευμένη πείρα - Καταξιωμένη παραγωγή

3

3

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1930 και ανήκει στις πρωτοπόρες και παλαιότερες εταιρείες της Ευρώπης στην παραγωγή υφασμάτινων ετικετών.

Μετά από 3 γενιές, η μακροχρόνια εμπειρία και πρακτική, μας παρέχει το δικαίωμα να παράγουμε όλα τα είδη ετικετών, καρτελακίων, ειδών συσκευασίας και αξεσουάρ και να ικανοποιούμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η όλη υποδομή, μεθοδολογία και δράση της εταιρείας πειθαρχεί αυστηρά στους κανόνες του «επιχειρείν και εμπορεύεσθαι» τόσο στα στάδια της παραγωγής όσο και στο χώρο της προβολής, διανομής και διάθεσης των προϊόντων μας. Στο ιδιόκτητο κτήριο μας στα Βριλήσσια, ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και το έμπειρο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό μας εγγυώνται την άριστη ποιότητα, αρτιότητα, αισθητική και αξιοπιστία της πλούσιας γκάμας των προϊόντων μας.

Ιδιαίτερα επενδύουμε στην έρευνα και συνδυάζουμε τεχνικές με νέα υλικά έτσι ώστε να προκύπτουν πρωτότυπα και μοναδικά κομμάτια. Αυτό κάνει τα προϊόντα των πελατών ξεχωριστά. Είναι το κλειδί της επιτυχίας μας. Η ποιότητα, η δημιουργικότητα, ο σχεδιασμός, η έρευνα και οι καινοτόμες ιδέες είναι το προέχον και σημαντικό για την Εταιρεία. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι απέναντι στις ανάγκες των πελατών σε ότι αφορά την ανάπτυξη των αξεσουάρ και των προϊόντων συσκευασίας. Με εμπειρία 90 χρόνων έχουμε κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Καταγράφουμε τις ανάγκες τους και εγγυόμαστε την ολοκληρωμένη γραφιστική πρόταση από το ατελιέ μας και την εφαρμογή πρωτότυπων δειγμάτων, λαμβάνοντας υπόψη τόσο το image του πελάτη όσο και του προϊόντος.

Χάρις στην εκτίμηση των πελατών μας και την ανταπόκριση τους στον τρόπο που λειτουργούμε, έχουμε μακρά συνεργασία με πολλά γνωστά ονόματα στο χώρο της μόδας και της επιχειρηματικότητας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τους πελάτες στηρίζεται σε πάγιες σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

Grapsas Logo

Παραγωγή & Showroom
Ολυμπιονικών 18 & Χελμού
152 35 Βριλήσσια, Αθήνα

Τηλ.: 210 8044250
210 8032907
210 6131865

Fax: 210 8042543

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.